sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Laukkaa ja väistöjä

Sunnuntai 27.5

Juhlittiin tänä viikonloppuna mun ja yhden kaverin synttäreitä. Ennen kuin porukka suuntasi kotiinsa tultiin tallille ihmettelemään Carmenia. Harjailin ja satuloin Carmenin ihan normaalisti ja ratsastin vähän itse alkuun. Sitten kysyin haluaako joku muu kokeilla ja kyllähän sieltä löytyi yksi ratsastaja, joka halusi.

Kypärä siis seuraavaan päähän ja Carmenille vähän pohdittavaa erilaisten apujen muodossa. Tähän asti siis on ratsastettu vain länkkäavuilla pari? kertaa käynyttä ratsuttajaa lukuun ottamatta, mutta nyt selkään kiipesi enkkupuolen ratsastaja. Ihan hyvin Carmen kuitenkin ymmärsi mitä halutaan ja nosti molemmat laukatkin.

Ratsastin itse vielä lisää, kun kaverit lähtivät. Olin ajatellut että olisi ihan kevyt ratsastus, mutta laukka tuntui sujuvan vähän paremmin, joten laukkailtiin sitten vähän enemmän varsinkin oikeaa laukkaa. Laukan lisäksi tehtiin avo- ja sulkuväistöjä käynnissä.

Sen verran raskasta oli ja lämmin päivä että Carmen oli hiessä kaulalta, satulan alta ja korvien takaa (jotain joutunut ajattelemaan?). Pesu vettä ei tietenkään ollut valmiina joten hain vettä lämpiämään ja lähdettiin kävelemään metsään. Kierrettiin laitumen taakse ja syöttelin Carmenia siellä.


 Takaisin tulon jälkeen pesin hikiset kohdat ja päästin Carmenin piehtaroimaan kentälle.

Paras tapa hyödyntää kenttää, ainakin Carmenin mielestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti