perjantai 10. elokuuta 2012

Ostoksia

Sunnuntai 10.6

Lauantaina ehdin poiketa apteekissa sen verran, että ostin aurinkohelosania ja betadinea. Tarkoitus on siis yhteen laatikkoon keräillä kaikenlaista "lääke"varustusta. 2-teholinimentti ja arnika sieltä taitaa ainakin löytyä tällä hetkellä.

Ennen tallille menemistä kävin hööksissä ostoksilla. Menin lähinnä katsomaan onko siellä BE-vitamiinia. Myös kärpäshapsu/-huppu oli tarkoitus hankkia. No, ihan suunnitelman mukaan ei mennyt, mutta mitään turhaakaan ei mukaan lähtenyt. Ostin siis riimu-kärpäshapsu yhdistelmän, heijastinriimun, ötökkähupun ja pesusienen Carmenille. Itselle tuli ostettua yli 7v. tauon jälkeen ratsastushousut. Tavallisia en tietenkään hankkinut, en niihin kovin vapaaehtoisesti pukeudu. Lännenratsastukseen sopii tyylin puolesta parhaiten farkut, joten ostamani housut olivat farkkujodhpurit kokopaikoilla. Olen jo pidempään harkinnut näiden ostoa ja nyt oli kaikista ratsastushousuista alennus, niin pakkohan se oli. Vitamiinia ei mukaan lähtenyt. Hyllyssä oli vain super kalliita jauheversioita erikseen B- ja E-vitamiinit. Agrista ainakin löytyy nesteenä yhdistelmäversio, taidan sen käydä ostamassa.

Tallilla ehdin sitten vaan vähän sovittelemaan Carmenin päähän näitä uusia varusteita. Riimut olivat sopivia ja huppukin vaikutti aika hyvältä. Hupun sopivuus vähän epäilytti, kun kokoina oli vain pony ja full. Carmenilla on tietenkin cob-kokoa riimut. Pony kokoinen huppu oli kuitenkin hyvä, korvat näytti täyttävän aika lailla koko niille varatun tilan. Huppu oli muuten sellaista sukkahousumallia, vedetään siis vaan päähän eikä siinä ole erikseen mitään kiinnitys/kiristyssysteemiä.

Sovittelun aikana huomasin pienen haavan lähellä toista silmää. Putsasin sitä vähän laimealla betadine-liuoksella ja laitoin ötökkäöljyä lähelle pitämään kärpäsiä poissa. Öljysin myös mahan alustaa ja rintaa, kun pullo kerran oli kädessä.

Laitumelle vein Carmenin takaisin juuri ennen valtavaa sadekuuroa. Koko tallissa olo ajan oli tietysti kuivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti