lauantai 18. elokuuta 2012

Ekat näyttelyharjoitukset

Maanantai 18.6

Ilmoitin Carmenin Hovilla 1.7 pidettävään näyttelyyn. Symppis lähtee sinne meidän kanssa. Aloitettiin nyt hieman harjoittelemaan seisomista näyttelyasennossa, hyvää, reipasta käyntiä ja arabiravia. Carmen on ollut vuotiaana arabinäyttelyssä, joten ihan vieras asia ei ollut kyseessä. Tosin ei kyllä tuttukaan.

Aloitin sovittamalla Carmenille Damin näyttelyriimua. Se olikin oikein hyvä, näyttelyriimuissa on onneksi paljon säätövaraa. En huomannut ottaa kuvaa, mutta ehkä ensi kerralla.

Kokeiltiin ensin seisomista. Täytyy todeta, että Carmen on melko hyvin oppinut lännentyyliin seisomaan takajalat alla. En siis saanut sitä venyttämään itseään oikein. Pyysin etujalkoja eteenpäin, mutta heti perään seurasi ainakin toinen takajalka. Raippakaan ei ollut mitenkään niin kiinnostava, että Carmen olisi suostunut venyttämään kaulaansa sitä tutkiakseen.

Käynti sujui vähän paremmin, vähän yliastuntaakin löytyi välillä. Arabilta Carmen ei kuitenkaan erityisemmin vaikuttanut ja ihmetteli vähän miksi pitää tällä tavoin kiertää kenttää. Ravi ei sitten oikein sujunut. Tai siinä tuli taas lännenheppa esiin. Tosin mulla ei kunto ja vauhti riittänyt niin että olisin edes voinut saada sitä mitenkään pörhötuulelle ja ravaamaan leijuen. Ehkä Carmen joskus vielä keksii, että näyttely riimussa ei tarvitse käyttäytyä yhtä nätisti ja hallitusti kuin muuten.

Ihan kohtuullinen alku näyttelyharjoituksille. Mitään ihmeellistä menestystä en nimittäin odottanutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti