torstai 16. elokuuta 2012

Sannan valmennus

Torstai 14.6

Onkamon Sanna saapui Jaanalle valmentamaan pariksi päiväksi. Carmenin kanssa osallistuttiin vain yhtenä päivänä. Samalla tunnilla oli kerralla vain kaksi ratsukkoa joten aika teho opetuksessa oltiin.

Ensin tehtiin ravissa kahdeksikkoa, mutta ympyröiden tilalla oli neliöt. Näillä väistätettiin kulmissa etu- ja takapäätä. Toinen neliö oli takapään väistätykseen ja toinen etupään. Tässä ei mitään kovin ihmeellistä, ei sujunut mitenkään erityisen hyvin, mutta paljon huonomminkin olisi voinut mennä. Tämä siis toimi verryttelynä melkein kaikille ratsukoille.

Seisoskelua Damin laukatessa

Sanna kyseli alkuun vähän mitä on tehty ja mitä ongelmia on. No meillähän laukka on ollut ongelmana. Sanna ei tainnut tästä yllättyä, viime kesänä Zefyrillä oli valmennuksessa ollut sama ongelma. Sannan ratkaisu ongelmaan oli erittäin tehokas. Ainoa huonopuoli siinä on ettei sitä pysty yksin tekemään vaan tarvii avustajan. Sannalle siis tuotiin raippa käteen ja sitten mentiin. Tässä vaiheessa meidän kanssa kentällä ollut Dami oli jo sen verran kauhuissaan, että Jaana päätti siirtyä sen kanssa portin ulkopuolelle. Sanna siis alkoi juosta ja heilua raipan kanssa sen verran paljon ettei Carmenillekaan jäänyt epäselväksi että nyt kannattaa laukata. Aika lujaa sitten mentiinkin kenttää ympäri molempiin suuntiin. Vauhtia oli sen verran, etten ehtinyt juuri huomioida mitä laukkaa Carmen meni. Sanna sanoikin että pääasia on että se laukkaa. Vähän myöhemmin voidaan sitten katsella kumpaa laukkaa se menee.

Laukkaa Sannan vauhdittamana



Laukkaamisen jälkeen saatiin lupa kävellä loppukäyntejä, kun Dami vielä joutui tekemään töitä. Lopuksi lähdettiin vielä metsään kävelemään Jaanan ja Damin kanssa, että seuraavat pääsivät kentälle.

Kuvista kiitokset Minnalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti