lauantai 11. elokuuta 2012

Se laukkaa sittenkin

Tiistai 12.6

Juoksutin Carmenin taas sivuohjien kanssa. Tai siis yhdellä ohjalla kerrallaan, vain sisäohja siis kiinni riimussa. Käynnissä ei mitään ihmeellistä, astui takajalalla lähes joka askeleella etujalan jälkeen vaikka välillä yritinkin pyytää pidempää askelta. Ravissa takapää karkasi välillä vähän ulos ympyrältä, mutta muuten sujui hyvin.

Pyysin ensin oikeaa laukkaa. Siitä saatiinkin pari hyvää nostoa. Kerran nousi myös vasen, mutta tipahti heti raville. Kertaalleen sain Carmenin laukkaamaan sen todella vaikean kohdan, jota ei ole aiemmin suostunut laukkaamaan.  Kehuin heti siitä ja vaihdettiin suunta. Vasenlaukka oli yllättävän huono oikeaan verrattuna, taisi kyllä osansa olla väsymyksellä. Vaikka vasen laukka ei sujunut odotusten mukaan, olin todella tyytyväinen tuohon vaikean kohdan laukkaamiseen. Ehkä se ensi kerralla menee jo helpommin ja joskus vielä ratsastajankin kanssa.

Sen verran rankkaa oli että Carmen hieman hikosi. Kevyt pesu siis ja loppukäynnit maastossa. Lopuksi vielä pelottavassa pihassa syömistä ja ötökkäöljyllä lotraamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti