tiistai 7. elokuuta 2012

Tunnin kertailua

Perjantai 8.6

Alkukäyntien jälkeen verryteltiin reippaassa kevyessä ravissa. Reippaampaa ravia pyytäessä täytyy vielä keventää, vaikka se ei lännenratsastukseen varsinaisesti kuulu. Oma istuntani ei riitä reippaassa ravissa istumiseen eikä Carmenilla motivaatio. Verryttelyn jälkeen jatkettiin maanantain tunnin aiheilla.
Mentiin siis käynti reiningiä, jonka jälkeen tehtiin käynti-hölkkä-käynti siirtymisiä. Loppuun vielä ravi reiningiä. Laukkaamisen kanssa en nyt halunnut alkaa taistella. Carmen kuunteli apuja pääasiassa hyvin, mutta välillä sai "en tee kun ei huvita"-kohtauksen.

Loppukäynnit mentiin metsässä. Alku ei sujunut ihan kuten piti, vaan jouduin taluttamaan Carmenia. Tallin piha siis oli hirveän pelottava. Talutin Carmenin metsään ja nousin siellä uudestaan selkään. Pieni säikähtäminen tuli, kun varis raakkui jossain yllättäen, mutta muuten metsälenkki sujui oikein hyvin. Taisi olla ensimmäinen yksin ratsain.

Pelottavassa pihassa syötiin lopuksi pöperöt. Samalla Paula mittasi Carmenin säkäkorkeudeksi 149cm mittakepin ja vatupassin avulla. Tulos erittäin epävirallinen, sillä maa ei ole pihassa mitenkään tasainen. Ehkä joskus mitataan tallissa vähän tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti