keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kav(i)oliitto!

Tiistai 1.5

Nyt mulla sitten on hevonen! Tosin vasta ylläpidossa, mutta ostamisestakin on jo sovittu. Eli Carmen on mun heti kun saan sen maksettua.

Alkuun joitain tietoja Carmenista, lisää löytyy sen omalta sivulta. Carmenzita ox on 6-vuotias arabitamma. Toinen neljästä täyssisaruksesta. Kaikki yhtä kauheita ja silti kamalan ihania. Täysin selväksi on kyllä tullut, että ovat Elizan ja Zorongon lapsia, eihän mistään muusta yhdistelmästä tollaisia tulisi. Carmen on varsonut kahdesti, ihanat pojat ovat Prinzipe (s. 2010) ja Zaladino (s. 2011).

Varsamaha on välillä hidastanut ratsukoulutuksen etenemistä, mutta nyt ei ole enää hidasteita näkyvissä. Carmenia on koulutettu lännenratsastukseen ja tarkoitus on jossain vaiheessa kisatakkin. Tai ollaahan me itseasiassa oltukin jo kisoissa. Viime syksynä osallistuttiin pleasure-luokkaan ja taisi pari tuntihevosta jäädä meidän taakse tuloslistassa. Kyllä saa olla ylpeä, taidettiin vasta toista kertaa kentällä laukata silloin.

Carmen on asunut koko ikänsä samassa paikassa kasvattajansa luona, mutta nyt on edessä muutto tai oikeastaan parikin. Ensin suunnataan kesälaitumelle ja syksyllä sitten opiskelupaikkakunnalleni.

Tähän blogiin tulen lähinnä kirjoittelemaan mitä Carmenin kanssa milloinkin olen tehnyt. Varmaan myös muita hevosia esiintyy aina välillä jutuissa. Blogin ulkoasu tulee muutumaan heti kun ehdin siihen keskittyä. Kuviakin lisään mahdollisimman pian. Toivoisin että kommentoitte, jos on jotakin ehdotuksia, palautetta blogista tai kysymyksiä. Toivottavasti viihdytte blogin parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti