keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Metsäkävelyllä

Keskiviikko 2.5

Käytiin tänään Annan ja Jeren kanssa Ämmänhaudalla kääntymässä. Carmen käveli nätisti mun perässä, mutta välillä piti vähän puhista, että missähän me nyt ollaan. Pariin kertaan pysähdyttiin syömään vähän ruohoa, vaikka aika vähän vihreää oli näkyvissä.

Kävelyn jälkeen mentiin vielä kentälle. Jaanalla oli siellä tunti loppumassa ja päästiin taas kuunteleen puhuvaa mökkiä! Ei se kyllä enään kovin ihmeellinen ollu, on sitä jo niin usein käyty katsomassa/kuuntelemassa.

Sunnutaina on vuorossa Paanetojan Jaanan trail-valmennus, joten käveltiin pari kertaa sillan yli. Yksi puomikin oli kentällä, joten ylitettiin se pariin kertaan käynnissä ja ravissa. Sidepass:kin tuli testattua, ilman puomia sujui lähes täydellisesti. Puomi jalkojen välissä sotki vähän ajatuksia ja tuli huonompia askeleita sekä pari paikalta poistumis -yritystä.

Ai niin ennen metsään lähtöä sovittelin Carmenille ostamaani riimua, se oli ihan sopiva. Samalla tutkin boxin seinällä roikkuvan loimen. Paria pientä reikää takapuolen päällä lukuun ottamatta ihan ehjä. Se varmaan tulee Carmenin mukaan, jos en löydä sen omaa loimea. Tänään en vielä ehtynyt etsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti