tiistai 15. toukokuuta 2012

Lähimaastoja tutkimassa

Sunnuntai 13.5

En jaksanut tänään ratsastaa, kun olin ensin tehnyt aamutallin Hovilla, joten lähdettiin kävelylle. Carmen käveli tosi rennosti koko matkan eikä pahasti yrittänyt ohitella mua vaan pysyi vähän kauempana. Lähdettiin siis hiekkatietä, samaan suuntaan kuin aiemminkin, mutta jatkettiin nyt pidemmälle niin ettei tarvinnut palata samaa reittiä. Matkaa kertyi n. 2,5km ja aikaa taisi mennä reilu 40min. Ei siis mitenkään nopeasti menty ja välillä pysähdyttiin vähän ojan reunoilta maistelemaan vihreää.

Loppumatkasta on pakko tulla asfalttitien reunaa vähän matkaan ja siinä meidät ohittikin yksi auto aika reilulla vauhdilla, Carmenia se ei kuitenkaan häirinnyt ja hyvä niin. Ihan viimeinen pätkä tultiin vielä metsän läpi suoraan tallin pihaan missä Leila ja Poppikin olivat juuri maastosta palanneina. Annoin Carmenin vähän aikaa syödä nurmikkoa pihassa ja sen jälkeen aloin siistimään ponia.

Pesin Carmenin takapuolta vähän kun sillä oli Hovilla tapana kakata suoraan seinään, niin että takapuoli sotkeentuu joka kerta. Täällä se onneksi on ulkona, niin ei vähään aikaan tarvitse uudestaan pestä. Harja ja häntäkin selviteltiin taas. Niissä oli aika tyylikkäitä mutakoristeita ja osa varmaan vielä jäikin, kun en kovin pitkään halunnut Carmenia pihassa seisottaa.

Tarhaan Carmen sai heti välipalaheinät ja jäi mutustelemaan niitä välillä samasta kasasta Symppiksen kanssa. Ihan hyvin ovat siis kaverustuneet, kun ei eri läjistä tarvitse syödä koko aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti